Do neznáma : kulinární dobrodružství se 60 recepty z celé zeměkoule /

Autor popisuje 21 míst celého světa z kulinářského hlediska, která navštívil v rámci natáčení pořadu Do neznáma pro National Geographic. Pozornost věnuje tamním surovinám a kuchařským postupům, do nichž ho zasvěcují místní šéfkuchaři a odborníci. Gordon se na vlastní kůži potápí pro mořské plody, př...

Celý popis

Hlavní autor: Ramsay, Gordon, 1966-
Další autoři: Moravcová, Stanislava, 1976-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: [Praha] : Slovart, [2023]
Vydání: První české vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Autor popisuje 21 míst celého světa z kulinářského hlediska, která navštívil v rámci natáčení pořadu Do neznáma pro National Geographic. Pozornost věnuje tamním surovinám a kuchařským postupům, do nichž ho zasvěcují místní šéfkuchaři a odborníci. Gordon se na vlastní kůži potápí pro mořské plody, připravuje jídlo v zemní peci, ochutnává červy nebo pálivé nakládané ovoce a zeleninu. Každá kapitola má pestrý fotografický doprovod a nechybějí ani předpisy na pokrmy související s jednotlivými destinacemi.
Popis jednotky: Obsahuje rejstřík
Fyzický popis: 367 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN: 9788027607624