Do neznáma : kulinární dobrodružství se 60 recepty z celé zeměkoule /
Autor popisuje 21 míst celého světa z kulinářského hlediska, která navštívil v rámci natáčení pořadu Do neznáma pro National Geographic. Pozornost věnuje tamním surovinám a kuchařským postupům, do nichž ho zasvěcují místní šéfkuchaři a odborníci. Gordon se na vlastní kůži potápí pro mořské plody, př...
Hlavní autor: | Ramsay, Gordon, 1966- |
---|---|
Další autoři: | Moravcová, Stanislava, 1976- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
[Praha] :
Slovart,
[2023]
|
Vydání: | První české vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Autor popisuje 21 míst celého světa z kulinářského hlediska, která navštívil v rámci natáčení pořadu Do neznáma pro National Geographic. Pozornost věnuje tamním surovinám a kuchařským postupům, do nichž ho zasvěcují místní šéfkuchaři a odborníci. Gordon se na vlastní kůži potápí pro mořské plody, připravuje jídlo v zemní peci, ochutnává červy nebo pálivé nakládané ovoce a zeleninu. Každá kapitola má pestrý fotografický doprovod a nechybějí ani předpisy na pokrmy související s jednotlivými destinacemi. |
---|---|
Popis jednotky: |
Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: |
367 stran : barevné ilustrace ; 26 cm |
ISBN: |
9788027607624 |