Saláty Středomoří : fascinující kniha plná toho nejlepšího - salátu /

Publikace nás seznámí s nejrůznějšími druhy středomořských salátů, pokrmu, jež dokáže navodit atmosféru a zvýraznit chuť hlavního chodu, a proto ať už jsou bohatší na zeleninu, maso či ryby, vždy zvýrazněné olivovým olejem a různými kořeními mají své místo u jakékoli tabule v jakémkoli ročním období...

Celý popis

Hlavní autor: Thibaut-Comelade, Éliane
Další autoři: Kybal, Tomáš, 1950-, Claret, Andreu, 1946-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Volvox Globator, 2007
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Hostina
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Publikace nás seznámí s nejrůznějšími druhy středomořských salátů, pokrmu, jež dokáže navodit atmosféru a zvýraznit chuť hlavního chodu, a proto ať už jsou bohatší na zeleninu, maso či ryby, vždy zvýrazněné olivovým olejem a různými kořeními mají své místo u jakékoli tabule v jakémkoli ročním období. A tak se díky více než 300 receptům vydáváme na cestu za saláty Andalusie, Katalánska, Languedocu, Provence, Piemontu, Sardinie, Řecka, ale i Libanonu, Egypta či Maroka, kde můžeme objevovat tajemství česnekových majonéz, baklažánů, artyčoků, parmic, bazalky, kaviárů, lilků, darů moře, karotek, kmínu či zeleného pepře.
Popis jednotky: Přeloženo z francouzštiny.
Fyzický popis: 379 s. : il.
Bibliografie: Obsahuje bibliografii.
ISBN: 978-80-7207-648-2 :