Saláty Středomoří : fascinující kniha plná toho nejlepšího - salátu /
Publikace nás seznámí s nejrůznějšími druhy středomořských salátů, pokrmu, jež dokáže navodit atmosféru a zvýraznit chuť hlavního chodu, a proto ať už jsou bohatší na zeleninu, maso či ryby, vždy zvýrazněné olivovým olejem a různými kořeními mají své místo u jakékoli tabule v jakémkoli ročním období...
Hlavní autor: | Thibaut-Comelade, Éliane |
---|---|
Další autoři: | Kybal, Tomáš, 1950-, Claret, Andreu, 1946- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Volvox Globator,
2007
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: |
Hostina
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Publikace nás seznámí s nejrůznějšími druhy středomořských salátů, pokrmu, jež dokáže navodit atmosféru a zvýraznit chuť hlavního chodu, a proto ať už jsou bohatší na zeleninu, maso či ryby, vždy zvýrazněné olivovým olejem a různými kořeními mají své místo u jakékoli tabule v jakémkoli ročním období. A tak se díky více než 300 receptům vydáváme na cestu za saláty Andalusie, Katalánska, Languedocu, Provence, Piemontu, Sardinie, Řecka, ale i Libanonu, Egypta či Maroka, kde můžeme objevovat tajemství česnekových majonéz, baklažánů, artyčoků, parmic, bazalky, kaviárů, lilků, darů moře, karotek, kmínu či zeleného pepře. |
---|---|
Popis jednotky: |
Přeloženo z francouzštiny. |
Fyzický popis: |
379 s. : il. |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii. |
ISBN: |
978-80-7207-648-2 : |