Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby : 61 barevných fotografií : 15 kreseb /
Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky. V usušených plodech zůstávají uchovány všechny vitaminy, minerální látky, ale i vláknitá struktura. Při správném způsobu skladování budete tedy díky sušení mít po ruce v každém ročním obd...
Hlavní autor: | Samwald, Achim |
---|---|
Další autoři: | Koubková, Jitka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada Publishing,
2008
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky. V usušených plodech zůstávají uchovány všechny vitaminy, minerální látky, ale i vláknitá struktura. Při správném způsobu skladování budete tedy díky sušení mít po ruce v každém ročním období vlastní ovoce a zeleninu. V knize najdete návody, tipy a rady, doby sušení a uskladnění sušeného materiálu i skvělé recepty s usušenými potravinami. |
---|---|
Popis jednotky: |
Obsahuje barevné fotografie |
Fyzický popis: |
127 s. : , il. |
ISBN: |
978-80-247-2566-6 |