Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby : 61 barevných fotografií : 15 kreseb /

Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky. V usušených plodech zůstávají uchovány všechny vitaminy, minerální látky, ale i vláknitá struktura. Při správném způsobu skladování budete tedy díky sušení mít po ruce v každém ročním obd...

Celý popis

Hlavní autor: Samwald, Achim
Další autoři: Koubková, Jitka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada Publishing, 2008
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky. V usušených plodech zůstávají uchovány všechny vitaminy, minerální látky, ale i vláknitá struktura. Při správném způsobu skladování budete tedy díky sušení mít po ruce v každém ročním období vlastní ovoce a zeleninu. V knize najdete návody, tipy a rady, doby sušení a uskladnění sušeného materiálu i skvělé recepty s usušenými potravinami.
Popis jednotky: Obsahuje barevné fotografie
Fyzický popis: 127 s. : , il.
ISBN: 978-80-247-2566-6