Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby : 61 barevných fotografií : 15 kreseb /
Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky. V usušených plodech zůstávají uchovány všechny vitaminy, minerální látky, ale i vláknitá struktura. Při správném způsobu skladování budete tedy díky sušení mít po ruce v každém ročním obd...
Hlavní autor: | Samwald, Achim |
---|---|
Další autoři: | Koubková, Jitka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada Publishing,
2008
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01447nam a2200253 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 95726 | ||
005 | 20171114210559.0 | ||
008 | 081006s2008 xr |||||||||||||||||cze d | ||
020 | |a 978-80-247-2566-6 |c 169.00 Kč | ||
040 | |a SOG001 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h ger | |
100 | 1 | |a Samwald, Achim |4 aut |9 516185 | |
245 | 1 | 0 | |a Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby : |b 61 barevných fotografií : 15 kreseb / |c Achim Samwald ; [překladatel Jitka Koubková] |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Grada Publishing, |c 2008 | ||
300 | |a 127 s. : |b , il. | ||
500 | |a Obsahuje barevné fotografie | ||
520 | |a Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky. V usušených plodech zůstávají uchovány všechny vitaminy, minerální látky, ale i vláknitá struktura. Při správném způsobu skladování budete tedy díky sušení mít po ruce v každém ročním období vlastní ovoce a zeleninu. V knize najdete návody, tipy a rady, doby sušení a uskladnění sušeného materiálu i skvělé recepty s usušenými potravinami. | ||
653 | 0 | |a sušení |a bylinky |a ovoce |a zelenina |a recepty | |
700 | 1 | |a Koubková, Jitka |7 mzk2007423989 |4 trl |9 472232 | |
910 | |a SOG001 | ||
999 | |c 95726 |d 95726 | ||
942 | |c KN | ||
993 | |0 0 |1 315700317777 |4 0 |6 VF_641_500000000000000__8 |7 0 |9 197310 |a 130.13 |b 0 |c 317777 |e 0 |f DNI |g VF 641.5/.8 |h 169.00 |i Pemic |j 127 |l VF |r 2017-06-13 |t 5 |w 2017-06-13 |y KN |