Mamma mia!, aneb, To nejlepší od italských matek
V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu,...
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Burda Media 2000,
2013
|
Edice: |
Apetit
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie. A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce, co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd. |
---|---|
Fyzický popis: |
157 s. : barev. il. |
Bibliografie: |
Obsahuje rejstřík. |
ISBN: |
978-80-87575-07-9 |