Mamma mia!, aneb, To nejlepší od italských matek

V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu,...

Celý popis

Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Burda Media 2000, 2013
Edice: Apetit
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01603nam a2200241 4500
001 96164
005 20170712224847.0
008 130918s2013 xr |||||||||||||||||cze d
020 |a 978-80-87575-07-9  |c 299.00 Kč 
040 |a SOG001  |b cze 
245 0 0 |a Mamma mia!, aneb, To nejlepší od italských matek 
246 1 3 |a To nejlepší od italských matek 
260 |a Praha :  |b Burda Media 2000,  |c 2013 
300 |a 157 s. :  |b barev. il. 
490 1 |a Apetit 
504 |a Obsahuje rejstřík. 
520 |a V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie. A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce, co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd. 
653 0 |a jídla  |a italská  |a recepty  |a oblasti 
830 0 |a Apetit 
910 |a SOG001 
999 |c 96164  |d 96164 
942 |c KN 
993 |0 0  |1 315700341745  |4 0  |6 VF_641_500000000000000__8  |7 0  |9 203041  |a 228.74  |b 0  |c 341745  |e 2  |f DNI  |g VF 641.5/.8  |h 299.00  |i Pemic  |j 127  |l VF  |r 2023-09-13  |s 2023-05-31  |t 5  |w 2017-06-13  |y KN