Jak se neztratit v kuchyni /

Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce, která začínající hospodyňky nasměruje správným směrem a zkušenějším připomene to...

Celý popis

Hlavní autor: Porebská, Hana, 1970-
Další autoři: Chytil, Petr
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : XYZ, 2012
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dolní Nivy

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700334157 334157 VF 641.5 (neuvedeno) Dostupné