Jak se neztratit v kuchyni /

Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce, která začínající hospodyňky nasměruje správným směrem a zkušenějším připomene to...

Celý popis

Hlavní autor: Porebská, Hana, 1970-
Další autoři: Chytil, Petr
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : XYZ, 2012
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce, která začínající hospodyňky nasměruje správným směrem a zkušenějším připomene to, co už možná zapomněly.
Fyzický popis: 245 s., [8] s. obr. příl. : il.
Bibliografie: Obsahuje bibliografii.
ISBN: 978-80-7388-031-6