Jak se neztratit v kuchyni /
Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce, která začínající hospodyňky nasměruje správným směrem a zkušenějším připomene to...
Hlavní autor: | Porebská, Hana, 1970- |
---|---|
Další autoři: | Chytil, Petr |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
XYZ,
2012
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01244nam a2200229 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 95934 | ||
005 | 20171114210617.0 | ||
008 | 120309s2012 xr |||||||||||||||||cze d | ||
020 | |a 978-80-7388-031-6 |q (váz.) |c Kč 249.00 | ||
040 | |a SOG001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Porebská, Hana, |d 1970- |7 mzk2005304468 |4 aut |9 355796 | |
245 | 1 | 0 | |a Jak se neztratit v kuchyni / |c Hana Porebská ; ilustroval Petr Chytil |
260 | |a V Praze : |b XYZ, |c 2012 | ||
300 | |a 245 s., [8] s. obr. příl. : |b il. | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii. | ||
520 | |a Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce, která začínající hospodyňky nasměruje správným směrem a zkušenějším připomene to, co už možná zapomněly. | ||
653 | 0 | |a potraviny |a vaření |a využití |a rady |a tipy |a návody |a recepty | |
700 | 1 | |a Chytil, Petr |7 mzk2003183251 |4 ill |9 239015 | |
910 | |a SOG001 | ||
999 | |c 95934 |d 95934 | ||
942 | |c KN | ||
993 | |0 0 |1 315700334157 |4 0 |6 VF_641_500000000000000 |7 0 |9 200960 |a 179.28 |b 0 |c 334157 |e 0 |f DNI |g VF 641.5 |h 249.00 |i Albatros |j 39 |l VF |r 2017-06-13 |t 5 |w 2017-06-13 |y KN |